+31 (0) 6 20 26 84 55

Contactgegevens

GeheugenSupport
Kerkendijk 46
5712 EV Someren
+31 (0) 6 20 26 84 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

icon-facebook

ideal-logo

Wat is het nut van de iMemorizer ?

De iMemorizer laat 24 uur per dag duidelijk in grote letters en cijfers automatisch de dag, de datum en het dagdeel zien. Bovendien functioneert het s’ nachts via de ingebouwde dimmer als nachtlampje en herkenningspunt langs het bed. Voor extra structuur kunt u pictogrammen op vastgestelde tijden op het scherm instellen zoals “de hulp komt” of “het is bedtijd”. Voor een optimaal effect raden dementie consulenten aan om vanaf een vroeg stadium van dementie dit hulpmiddel op een gangbare plek in het zicht van de dementerende te plaatsen. De iMemorizer is namelijk een belangrijke aanvulling op de realiteitsbenadering die gehanteerd wordt bij beginnende dementie.

Voor wie is de iMemorizer bedoeld?

In de beginfase van dementie staan het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde van een dementerende onder druk. Het klokkijken en lezen van het dagelijkse nieuws in de krant lukt minder goed mede door de kleine letters en cijfers. Ook merkt u als familie dat uw partner, vader of moeder onzeker is over welke dag het is en twijfelt over geplande afspraken. Steeds hetzelfde antwoord moeten geven op dezelfde vraag kost u extra energie en kan zelfs leiden tot onderlinge irritaties. Speciaal voor beginnend dementerenden hebben wij samen met dementieconsulenten van Stichting de Wever een praktische en eenvoudige geheugensteun ontwikkeld en uitgebreid getest in de praktijk.

Moet ik het product kopen of kan ik het ook huren?

Bent u nog niet zeker over de aanschaf van ons product? Geen probleem u kunt namelijk ook een vrijblijvend proefabbonement bij ons kopen voor €6,95 p/maand met optie tot koop door betaling van resterende bedrag van de verkoopprijs (eenmalig of in maximaal 18 termijnen van 6,95 p/maand). Op deze manier kunt u eerst kennis maken met ons product en bekijken of het product voor uw partner, vader of moeder geschikt is.

Hoe zet ik de iMemorizer aan?

Verbind de kabel met de dagaanduiding en steek de stekker in het stopcontact. De dagaanduiding gaat aan binnen 10 seconden. De dag, de datum en het dagdeel verschijnen automatisch in het scherm.

Wat moet ik doen als de stroom uitvalt of  als iemand per ongeluk de stekker uit het stopcontact trekt?

Een kleine ingebouwde batterij zorgt ervoor dat de juiste tijd niet verloren gaat bij een stroomonderbreking.  Als de stekker uit het stopcontact is getrokken, steekt u opnieuw de stekker weer in het stopcontact. De aanduiding keert automatisch terug op de juiste datum en dagdeel.

Hoe kan ik de instelling wijzigen voor het instellen van de wintertijd of zomertijd?

De iMemorizer kent geen automatische zomer- en wintertijd. U dient de instelling handmatig te veranderen via MENU en NAVIGATIE knop. Zie voor meer informatie de handleiding.

Kan ik de iMemorizer ook neerzetten in plaats van ophangen?

In de doos is een inschroefbare voet meegeleverd. Dit kunt u rechts onderin de hoek aan de achterkant van het product inschroeven.

Het beeldscherm laat een verkeerde tijd of datum zien. Hoe kan ik dit veranderen?

In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd hoe u via de navigatieknop en menu knop aan de achterkant van het product de instellingen kunt wijzigen.

Het beeldscherm gaat niet aan of ik krijg de instellingen niet kloppend, wat kan ik doen?

Neem contact op met GeheugenSupport via het contact formulier op de website. GeheugenSupport neemt  binnen 24 uur via de mail of telefonisch contact met u op.

Ik wil graag pictogrammen instellen, hoe kan ik dit regelen?

Neem contact op met GeheugenSupport via het contact formulier op de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. GeheugenSupport kan de iMemorizer voorzien van meerdere pictogrammen die een extra steun kunnen zijn voor een gebeurtenis. Er kunnen maximaal zes pictogrammen in de iMemorizer geladen worden. Pictogrammen kunnen op maat geleverd worden.

 

Partners

Heeft u een vraag?

Laat het ons weten! We sturen u zo
snel mogelijk een bericht terug!

  1. *
    Ongeldige invoer
  2. *
    Ongeldige invoer
  3. *
    Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer