+31 (0) 6 20 26 84 55

Contactgegevens

GeheugenSupport
Kerkendijk 46
5712 EV Someren
+31 (0) 6 20 26 84 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

icon-facebook

ideal-logo

Als je partner of een van je ouders begint te dementeren, wordt het leven complexer. Je zal vast wel herkennen dat ze bellen of vragen wat voor dag is het vandaag . Dit kan soms lastig zijn als dat meerdere keren per dag voorkomt .

De digitale dagaanduiding ook wel de iMemorizer genoemd kan hier voor een oplossing bieden. Ons product helpt de dementerende om weer grip te krijgen op de realliteit van de dag en datum en het dagdeel (ochtend, middag, avond, nacht) om dit zo lang mogelijk vast te houden.

Doordat ons product is ontwikkeld in samenwerking met verschillende zorgpartners zoals Stichting de wever ( DOT ), de alzheimervereniging en de Geheugenwinkel Tilburg , hebben we veel kennis en ervaring opgedaan  en verzameld  en zoeken we naar passende oplossingen voor concrete vragen en praktische problemen  van mantelzorgers en de dementerende. Geheugen Support biedt een helpende hand in de vorm van houvast en structuur, doordat we eenvoudige en praktische producten ontwikkelen die mensen met dementie ondersteunen bij het zelfstandig thuis wonen, of in verzorgingstehuizen.Vrijblijvend proefabonnement voor 6,95 p/maand met optie tot koop door betaling van het resterendebedrag van de verkoopprijs . zie proefabonnement

Voor een proefabonnement klik hier

Voor koop klik hier

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Partners

Heeft u een vraag?

Laat het ons weten! We sturen u zo
snel mogelijk een bericht terug!

  1. *
    Ongeldige invoer
  2. *
    Ongeldige invoer
  3. *
    Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer